Insign.it is een IT-bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren, implementeren en beheren van high-available IT-infrastructuren. Insign.it is een hoogwaardige IT-dienstverlener op het gebied van Application & Desktop Delivery, Server Virtualization, Storage, Networking & Security, Cloud Computing, Managed Services en Software Ontwikkeling.

Onze medewerkers zijn specialisten in het vertalen van klantspecifieke wensen naar IT-infrastructuur oplossingen. Hierbij maken wij gebruik van zelf ontwikkelde services en werken we samen met partners.

Insign.it is afgeleid van het Latijnse woord insigne. Insigne betekent onderscheidend, een kenmerk van waarheid maar ook opvallend. Kennis en kunde vormen de sleutelwoorden. Insign.it hecht er grote waarde aan om die kennis te waarborgen door het continu trainen en certificeren van haar specialisten. Insign.it is ISO 9001 en 27001 gecertificeerd.

Vergelijkt u het met de padvinderij: bij bewezen bekwaamheid krijgt de padvinder een onderscheidingsteken, het insigne. Al onze medewerkers hebben gegarandeerd het Insign.it insigne.